Menu

Myggenet: et must til din næste tur!

30. december 2021 - Ikke-kategoriseret
Myggenet: et must til din næste tur!

Hvad end du skal overnatte i naturen, på vandretur eller på en ferie, så kræver det ikke at du har det nyeste og smarteste udstyr med. Mere at du har udstyr med, som er funktionelt og brugbart på din tur. En lave en pakkeliste efter årstid er altid en god idé, da vi alle kender til hvor irriterende det kan være, når vi glemmer noget vigtigt. Før vi ved af det kommer foråret og sommeren til Danmark, og her kommer de kære myg også frem igen. Det at vågne op en morgen dækket ind med myggestik vil vi især gerne undgå. Her kan du med fordel, notere myggenet til seng på din pakkeliste, og på den måde sige pænt nej tak til myggestik. 

Hvorfor skal du bruge et myggenet?

Først og fremmest så kan du undgå myggestik, da myg ikke kan flyve ind gennem myggenettet. Derudover undgår du at få besøg af andre flyvende insekter om natten, hvis du i forvejen ikke er glad for kryb og insekter kan du sove trygt med et myggenet over dig. Der findes myggenet til enhver smag, men også i forskellige prisklasser, så der er helt sikkert også et der passer til dig og din pengepung. Et myggenet kan hænges op uden besvær, det kræver bare at du skaber et rum omkring din soveplads, så myggene ikke kan komme ind. Et myggenet er særdeles praktisk at have med på ferie, da de ikke fylder særligt meget, når de er pakket ned i tasken. Du kan med stor fordel have dem med på din næste campingferie eller sommerferie i udlandet. Hvis du rejser i mere tropiske lande, er det utroligt vigtigt at du har et myggenet med. Dette skyldes Malaria myggen, som desværre er en hyppig dødsårsag i tropiske lande. 

Gode tips til udendørs aktiviteter året rundt

Det er ikke alle der bryder sig om at være udenfor året rundt, nogle foretrækker primært at være udenfor når vejret byder på sol og sommer. Med med en god pakkeliste og det rette gear, kan du sagtens nyde naturen året rundt. Du kan med fordel investere i en pandelampe, på den måde kan du også bevæge dig hen i uoplyste områder og manglende lys bliver ikke en hindring for at udføre de aktiviteter du gerne vil. Danmark har alt fra strand til skov, så der er noget for enhver smag. Udforsk dit lokalområde, og se hvad der er af muligheder for udendørs aktiviteter. Du kan evt leje en hytte, du kan overnatte i, hvis du ikke er helt tryg ved at sove i shelter endnu. Slip din fantasi løs, og nyd naturen hele året rundt.