Menu

FAQ om kvalitets emballage fra Billig Emballage

20. juni 2021 - Ikke-kategoriseret
FAQ om kvalitets emballage fra Billig Emballage

Hvem er Billig Emballage?

Billig Emballage er et firma som tilbyder et stort sortiment af forskellig emballage og kontorartikler. Hos Billig Emballage er kunder det vigtigste element i deres virksomhed, og derfor er der fuld fokus på kundeservice og gode oplevelser, når du køber emballage hos Billig Emballage. 

Hvilke produkter tilbyder Billig Emballage?

Du vil finde gode og billige priser på en lang række forskellig emballage, såsom papkasser, bølgepap, boblefolie, boblekuverter, lynlåsposer, postæsker, tape og indpakningspapir. 

Yderligere kan du også finde et bredt udvalg af forsendelsesposer, kassefyld, manillamærker, paprør, silkepapir, strækfilm, prøvekuerter, kontorartikler, og mange andre produkter. 

Hvilken service tilbyder Billig Emballage?

Den bedste på markedet! Som en del af den gode kundeservice tilbyder Billig Emballage at du kan modtage vareprøver, så du kan teste forskellige former for emballage og se, hvilke der passer bedst til dine varer og dit behov. 

Når først du har identificeret den rette emballage til dine behov, så tilbyder Billig Emballage at du kan købe emballage i bulk, så du har en større mængde liggende klar til når der skal sendes varer.

Hvor lang tids levering er der hos Billig Emballage?

Billig Emballage et stort lager til rådighed, hvilket betyder du vil modtage din emballage hurtigt og med et smil, da Billig Emballage går ind for en snak med kunder og sørge for, at oplevelsen er i top. Du modtager oftest dine varer samme uge, som du bestiller dem. 

For at gøre levering af din emballage endnu nemmere og billigere tilbyder Billig Emballage fri fragt allerede ved køb for 500 kroner. Dermed kan du købe emballage efter dine behov og ikke bekymre dig om forsendelsespriser oven i dine købspriser. 

Er produkter fra Billig Emballage gode?

Kvaliteten hos Billig Emballage er i top! Afhængigt af din prisklasse finder du et stort sortiment af forskellige kvalitets varer. Mange af produkterne fra Billig Emballage er også miljøvenlige og genanvendelige, med for eksempel FSC mærket papir/pap og genanvendeligt plast. 

Hvad gør jeg så nu, hvis jeg er interesseret i produkter fra Billig Emballage?

Du starter med at gå ind på deres hjemmeside emballage hvor du kan se det store sortiment af produkter. Herinde kan du også finde kontakt oplysinger på Billig Emballage, som du kan ringe op til en uforpligtende snak om hvad du leder efter og hvad de kan anbefale.

Når du har en idé om, hvad du er interesseret i, kan du få produkt prøver, som du kan anvende og prøve an, og når du er overbevist, kan du indsende en ordre hos Billig Emballage. 

 

 

Læs også Køb kvalitets papkasser til forsendelser hos soroebadminton.dk.

Skriv et svar