Menu

IT hosting hos Ecit på dine præmisser

27. april 2021 - Ikke-kategoriseret
IT hosting hos Ecit på dine præmisser

IT-hosting er en sikker løsning for dit firma, hvor du outsourcer IT-sikkerheden til en partner som er specialiseret i IT og sikkerhed. Dermed kan du fokusere på andre aktiviteter, velvidende at din IT er i sikkerhed, og at der står en ekspert klar til at hjælpe dig ved behov. 

Ecit byder på høj stabilitet og sikkerhed som en IT-hosting partner, som byder på løsninger efter dine præmisser og din forretning. Gå ind på deres hjemmeside Hosting og læs mere, eller læs med her hvor du kort introduceres til Ecit og IT-hosting. 

Find en løsning til din forretning

Ecit er til som en partner, som finder IT-hosting løsninger som passer til din forretnings behov. Du kan blandt andet enten vælge om du vil flytte din data til en online database, så du altid har din data liggende, eller om du foretrækker at have din data fysisk hos dig. 

Uanset hvad du foretrækker, så er det grundlæggende for Ecit at sikekrheden altid er i top, så din IT-hosting og infrastruktur er nem, ligetil og sikker. 

Ecit fem skarpe grunde til at vælge dem

Udover at få tilpasset dit firmas specifikke behov, så tilbyder Ecit også en god fast pris udelukkende baseret på dit firmas forbrug. For at sikre sikkerhed i topklasse byder Ecit på en løsning med syv sikkerhedslag, som blot forstærker din tryghed.

For det fjerde så har Ecit fokus på bæredygtige serverløsninger, så du ikke blot får en topsikker IT partner, men også en grøn IT partner. Og for det femte så har Ecit eget datacenter, så der er ingen mellemled i servicen – Ecit er din direkte partner for din data. 

Forskellige pakkeløsninger efter dit behov

Ecit byder på forskellige pakkeløsninger, alt efter hvad din forretnings behov er:

Basic pakken indeholder en dedikeret server og en backup. Her får du adgang til en server via firewall og trafik til datacenteret. Du får egen lagerkapacitet og serverhardware der kører døgnet rundt. 

Operations pakken byder, udover førnævnte, også på driftsservice. Det vil sige jeres software på jeres server overvåges og vedligeholdes konstant, med kontrol over opdateringer. 

Complete pakken byder, udover førnævnte, også på fri support og rådgivning. Det vil sige i altid har adgang til support og rådgivning fra Ecits konsulenter, som kan svare på spørgsmål angående vedligeholdelse, ændringer og tilføjelser. 

Så gå ind på Hosting og læs meget mere om Ecit. Her kan du også kontakte Ecit til en uformel samtale om din forretnings muligheder. 

Skriv et svar