Menu

Sådan tjener du hurtige penge!

29. januar 2021 - Ikke-kategoriseret
Sådan tjener du hurtige penge!

Sådan tjener du hurtige og nemme penge

Er du også en af de mange mange danskere som mangler lidt ekstra til hverdagen, overleve for eller kunne spare op til drømmerejsen? Penge er vigtige i alle hverdag, og nogen har flere end andre. Der vil dog altid være muligheder for at tjene lidt ekstra! Læs med her, og få 5 gode tips til at tjene penge hurtigt og ikke mindst nemt! 

5 tips til at tjene hurtige penge

Sælg ud 

Hvornår har du sidst kigget dine ting igennem? Hvad bruger du og hvad bruger du ikke? Gå i gang med at kigge i kælderen, på loftet, i skabet osv. og få sorteret ud. Noget der især kan skaffe dig lidt ekstra penge er salg af guld. Du kan finde ud af mere lige her: Køb af guld 

Kviklån 

Hvis du står i den situation at du mangler penge lige nu og her til en rejse, en ny taske, tandlægeregning eller lignende så kan vejen frem være et kviklån! Der er mange udbydere, så derfor en god ide at se, hvad de hver især kan tilbyde at låne dig. 

Pant 

Et andet godt trick er at samle på pant. Hvis du samler på det i nok lang tid så, vil der sagtens kunne være lidt ekstra at forkæle dig selv for! Hvis du ikke er typen der sidder og drikker 1L cola hver dag, så kan du i stedet holde en fest hjemme hos dig. Det vil med garanti efterlade en masse flaske og dåser, som vil kunne ryge ned i din pantsamling! 

Loppemarked 

Dit brugte tøj kan også sagtens give dig en lille skilling, hvis du sælger det til den rette pris. Hvis du ikke ejer nogle store mærkevarer så prøv i stedet at sælge dit tøj til en lav pris. På den måde vil folk købe mere af dig, og du vil tjene det samme og samtidig få ryddet ud i skab, skuffer og lignende. Alt det du ikke får solgt kan du i stedet donere til Rød Kors, eller prøve at sælge det videre på Trendsale eller Den Blå Avis. Der er mange muligheder! 

Slå græs 

Er det ved at blive varmere og folk går op i sin have? Så er tiden også til at få slået græs. Spørg evt. et nabolag med flere ældre, da de hellere vil have slået græs for sig end selv gøre det. Og samtidig får du både motion og sol! 

Tags: , ,

Skriv et svar