Menu

Candeno er en online platform til dig som skal have lavet et CV eller en ansøgning

7. januar 2021 - Ikke-kategoriseret, Læring
Candeno er en online platform til dig som skal have lavet et CV eller en ansøgning

Når du skal søge job kan det være overvældende at skulle bygge dit CV op og skrive din ansøgning. Du skal nemlig sørge for at give et godt førstehånds indtryk, samtidig med at du giver en overskuelig præsentation på en professionel måde. Det overvældende er særligt at tænke på, at dit CV og din ansøgning blot vil være én af mange, som vil blive sendt ud til firmaer, og derfor er det særligt vigtigt, at skille sig ud.

Derfor er Candeno platformen til dig, som vil have professionel hjælp og smafrte værktøjer til rådighed, så du nemt, hurtigt og overskueligt kan bygge et CV eller en ansøgning op. Hos Candeno tilbyder de denne service med mange års erfaring i at rådgive om CV og ansøgninger, hvilket sikrer dig god kvalitet og service. Udover  rådgiving tilbyder de smarte væktøjer såsom CV-builder og hurtigt chat rådgivning. Tjek deres hjemmeside Candeno.com ud i dag og se dine muligheder. 

Mange services samlet på én platform

Med en konto hos Candeno kan du tilkøbe en lang række services, som hurtigere kan få dig i job. Du kan blandt andet få din egen skribent, som kan sætte prikket over i’et på dit jobsøgningsmateriale. Derudover tilbyder de både tekstforfattere, korrekturlæsere og professionelle grafiske designere, som alle kan tilkøbes, så du kan optimere dit CV og din ansøgning til det fuldeste. Du får også adgang til en online job databse, som er en overskuelig platform hvor du kan søge jobs direkte. 

Templates som gør din proces mere overskuelig

Med en konto hos Candeno får du adgang til en et CV-builder værktøj, som er en online template til at opbygge dit CV, så du nemt, hurtigt og overskueligt kan bygge et professionelt CV op med alle dine informationer. Disse templates kan modificeres efter dine behov, så du får et CV eller en ansøgning som afspejler dig og dine færdigheder.

Derudover får du hos Candeno også adgang til professionel rådgivning gennem blandt andet en online chat, så hvis du skulle gå i stå eller mangle inspiration mens du er i gang med dit CV eller din ansøgning, så sidder deres rådgivere klar til at hjælpe dig videre. Der har en svartid på blot fem minutter, så du hurtigt kan komme i forbindelse med feedback eller ved spørgsmål. 

Så gå ind på deres hjemmeside Candeno.com og se dine muligheder for smarte online værktøjer. De første syv dage på platformen er gratis, så kom i gang med at prøve platformen af allerede i dag!

 

Tags: , ,

Skriv et svar