Menu

Tjen ekstra penge i julen sådan her

27. november 2020 - Ikke-kategoriseret
Tjen ekstra penge i julen sådan her

Mange danskere går og slår sig selv oveni hovedet i frustrationer over ikke at have sparet op til julen endnu en gang. Det er en fejl som tusindvis af danskere laver hvert eneste år, og det koster på både stress- og overskudskontien. 

December er kendt for at være en den ubetinget dyreste måned i hele året, og givet at det er den sidste i året, er det også træls at gå ind i januar helt fattig og med lånegæld. 

Det får mange til at samle et ekstra arbejde op i løbet af vintermånederne, og hvis du læser denne aritkel er der gode chancer for at du også leder efter en måde at få lidt ekstra kapital til julen på – bare rolig, du er kommet til det rigtige sted. 

Har du overvejet at spille lidt? 

Hvis du har tidligere erfaring med at gamble eller oddse, så er julen en oplagt mulighed for dig for at støve de gamle vaner af, og komme op på hesten igen. 

Der er mange forskellige måder du kan tjene penge på i denne kategori. Du har din roulette, dit poker, du kan Spille mobil skrab og meget mere – det er næsten kun fantasien der sætter grænserne her – uanset hvad bør det være noget du er god til, men det siger næsten sig selv når målet er at tjene penge. 

Et godt råd er at lægge et budget, så du hele tiden kan sikre dig at du ikke bruger hele juleopsparingen, du skulle jo nødigt ende med at spille det hele væk – så bliver det i hvert fald en kedelig jul- og et gråt nytår. 

Du bør også sikre dig at du ikke udvikler en form for mild ludomani. Mange mennesker aner slet ikke hvor tilbøjelig til ludomani de er, før de sikker i saksen – og det handler virkelig om at kunne mærke signalerne. 

Sælg ud af dine gamle sager

Dette er en af de mere effektive måder at tjene til dagen og vejen. Ved at gå i kælderen- eller depotrummet er du måske garanteret alle julegaverne betalt. Mange mennesker aner slet ikke hvor mange rigdomme de har til at ligge i depotet, før de går ombord i det. 

Derudover er det også en god måde at sikre at du får ryddet ud hver eneste år, så alle sagerne ikke hober sig op. Når du har fundet alle ting af værdi, kan du med fordel afsætte dem hos en pantsætter. 

Skriv et svar