Menu

Derfor bør du blive uddannet massør

25. november 2020 - Helse og sundhed, Ikke-kategoriseret
Derfor bør du blive uddannet massør

Hvis du er interesseret i at forfølge en ny karrierevej, og overvejer, hvorvidt en karriere indenfor massage, kan være et godt springbræt for dig, men du alligevel ikke er helt sikker, vil vi her komme med en guide, der kan hjælpe dig på vej med om du skal gå denne vej eller ej.

En hurtig måde at starte en ny karriere på

At blive licenseret massør kræver en speciel uddannelse, men den gode nyhed er, at uddannelsen ofte er korte, så de er hurtige og nemme at komme igennem. Programmets læseplan er meget praktisk og rettet mod erhvervet, hvilket betyder mindre generelle kurser med teori, men derimod mere fokus på praktisk faglighed. 

Du hjælper andre

Ofte når man tænker på uddannede massører, tænker de fleste på dem, der tilbyder afslappende massage i kurbade eller på klinikker måske. Mens det bestemt er en stor del af erhvervet, er de også mange medicinske applikationer til massage. En massørs mål er at hjælpe andre med at lindre stress, men også øge deres mobilitet og lindre smerter. Kiropraktorer har brug for massører, for de af deres klienter, der oplever rygsmerter, og mange massører arbejder med sportsmassage og hjælper atleter med at reducere smerte og betændelse. Hvis du kan lide at hjælpe folk og gøre en forskel i deres daglige liv, er det et stort område i forhold til at være uddannet massør.

Massører er ansat i mange forskellige arbejdsmiljøer

Et af de bedste aspekter ved at blive massør er, at man kan arbejde i en lang række forskellige miljøer og over hele verden. Mange kurbade og saloner beskæftiger sig med uddannede massører, men også på diverse rejsemål har man en ansat massør til at betjene kunder. Hvis det sundhedsmæssige område er det område, der interesserer dig mest, kan du også blive ansat hos en kiropraktor. Endelig er mange massører også selvstændige, hvilket giver muligheden for at rejse til en kundes eget hjem eller arbejde ud fra et lejet lokale eller i rammerne i ens eget hjem.

Fleksible arbejdstider

Selvstændig virksomhed er populær hos massører, hvor man stadig kan tilbyde Massage af uddannede massører, som kan muligheden for at bestemme sine egne timer. Det er op til dig, når du bestiller aftaler, så hvis du har specifikke behov for planlægning i forbindelse med fx børnepasning, kan en karriere som massør tilbyde fleksibiliteten til at omgå disse krav, således at det kan tilpasses efter dit privatliv.

4 tanker om "Derfor bør du blive uddannet massør"

Marie K.

Heey Viking-sprogrejser.dk Det sku meget lækkert
Dbh, Marie

Theo X.

Hejsa – Viking-sprogrejser.dk I kommer ikke med så mange artikler for tiden? De kærligste hilsner, Theo X.

Eva O.

Viking-sprogrejser.dk Howdi,
Hvor kan jeg læse videre omkring dette? Med venlig hilsen

Frida G. H

Heej Viking-sprogrejser.dk
Det var sku alt tiden værd! Fortsat god dag. Frida G. H

Skriv et svar