Menu

Musthaves til din rejse, uanset destinationen

15. juli 2020 - Ikke-kategoriseret
Musthaves til din rejse, uanset destinationen

Microfiberhåndklæder – Lette, enkle og uundværlige 

Holder du af at besøge de fjerne og afsides kroge af verdenskortet, eller skal du bare have alle ungerne med en tur på stranden? Uanset om det er til en verdensomrejse eller en kør-selv-ferie i bilen, så har microfiberhåndklæder unægteligt nogle fordele, på de klassiske bomuldshåndklæder vi alle kender. Vi har nok alle stået i den situation hvor strandtasken/rygsækken er pakket, vi er klar til at gå og materialet på denne er også klar, til at gå nedenom og hjem. Det kan være en ren kunstform at pakke og det er ofte nemmere sagt end gjort, at få det ordnet således at man får alting med. Derfor vil vi gerne introducere, din nye bedste ven på alle dine fremtidige rejser: Microfiberhåndklædet. 

Hvorfor vælge microfiber? 

Microfiberhåndklæder er oftest fremstillet af polyester eller polamid og nogle gange, en blanding af de 2 materialer. Dette giver dem en fordel i forhold til letvægt, da disse materialer ikke er nær så tunge som bomuld og derved hverken vejer eller fylder, lige så meget i din taske eller kuffert. Derudover er noget af det som adskiller dem fra deres klassiske sidestykker, at microfiber i stedet for at absorbere vandet, nænsomt børster det af dig. Denne form for fremstilling gør også, at disse håndklæder tørrer betydeligt hurtigere end den gammeldags model, hvilket kan gøre en stor forskel hvis man eksempelvis er på vandretur og bare skal gøre et kort stop. Mange af disse kommer også med etuier man kan folde dem i og komme i tasken/rygsækken, som vil holde på vandet og holde resten af indholdet tørt. 

Opsummering af egenskaber:

Alle disse grunde er selvsagte årsager, til hvorfor microfiber håndklæder er vore alles nye, fremtidige favorit. Men innovationen stopper ikke her, da man kan få forskellige typer, med forskellige funktioner, så de altid er tilpasset dine behov. Disse inkluderer bl.a:

Alle disse forskellige varianter af microfiberhåndklæder, kommer i alle farver og størrelser som hjertet kan begære. Fordelene, taler vist for sig selv. Ønsker du mere information, eller bare at se de mange muligheder? Så kan du med fordel se med her: Microfiberhåndklæde