Menu

Hvad er restylane for noget?

30. juni 2020 - Ikke-kategoriseret
Hvad er restylane for noget?

Restylane er et fyldstof, som bruges mod rynker. 

Dets virkning er lidt a la giften botox, men restylane vil typisk blive brugt til lidt anderledes indgreb end botox og holder typisk lidt længere.

Restylane virker ved at det bliver sprøjtet ind i kroppen, præcis ligesom botox. Men mens botox bliver sprøjtes ind i musklerne under huden, hvor den blokerer nerveenderne og dermed gør, at musklen ikke kan trække sig sammen – hvor med huden kommer til at se glat og rynkefri ud for en tid – så bliver restylane ikke sprøjtet ind i musklen men derimod i huden.

Hvor længe virker restylane?

Præcis ligesom botox, så har restylane en begrænset levetid – dog virker restylane typisk længere tid end botox. Effekten af botox er typisk væk efter 3 til 6 måneder.

Restylane holder derimod som regel i 6 måneder, men hvor længe virkningen holder, afhænger blandt andet af hvilken type af fyldstof, der er brugt.

Hvad består restylane af?

Restylane består først og fremmest af et fyldstof, som har navnet hyalonsyre. Det er faktisk et stof, der allerede findes i vores krop – et såkaldt sukkerstof.

Stoffet virker på den måde at det binde væske og så har det en stimulerende virkning på de skaldte kollagene fibre i kroppen. Det har dermed den virksning at det giver mere fyldighed til de steder i kroppen, hvor der er kommet fylde.

Her er der altså en forskel imellem botox og restylane, i og med at botox er en nervegift som blokerer for nervesignalerne og virker ved at lamme musklen så den ikke trækker sig sammen – og dermed udglatter rynker – mens restylane virker ved at give mere fylde i huden, og således glatter huden og rynkerne ud.

 
Restylane fylder altså huden ud, mens botox lammer musklerne under huden.

Hvordan virker det?

Restylane virker ved at give fylde de steder i ansigtet, hvor den naturlige fylde er blevet tabt. Det er noget, der sker helt naturligt med alderen, og er altså helt naturligt: at ansigtet bliver mindre fyldigt nogle steder.

Men hvis det er noget, der generer dig kraftigt, kan du altså få ændret på det i i nogle måneder ved at bruge restylane. For mere langvarige ændringer skal der andre tiltag til.

Restylane virker så på den måde, at den fylder ud i disse dybe steder. Det vil typisk være i den nedre del af ansigtet, hvor man med alderesn for eksempel man få surmule rynker fra næsen og ned langs med munder. Restylane bruges også til at gøre kindbenene mere tydelige elelr at give læberne mere fylde.

Find restylane københavn her.