Menu

Sådan foretager du smarte investeringer

2. maj 2020 - Ikke-kategoriseret
Sådan foretager du smarte investeringer

Hvis der er én ting der virker til at være fuldstændig umuligt uden investeringer, så er det at komme til at ligge lunt oppe hos den ene procent. At blive en del af den ene procent er for mange unge den ultimative drøm – tænk lige at have alle de penge du nogensinde kunne drømme om, det er noget der kan få de fleste mennesker til at drømme sig væk med et smil på læben. 

Hvis du aldrig nogensinde har investeret før, men har indset at det er en uundværlig del af at blive helt vildt rig, så er der gode chancer for at du går og drømmer om at blive bedre til det – og det forstår jeg godt, gode investeringer betaler ofte sig selv af mange gange. 

Jeg har skriblet et par gode overvejelser omkring investeringer ned herunder, der forhåbenligt gerne skulle gøre dig lidt klogere på hvad der er en god investering, og hvad der er en knap så god investering. 

Den gode investering

Er en som du har foretaget med penge som du ikke kommer til at mangle. Det nytter ikke noget at begynde at investere for penge som du ikke kan undvære på længere sigt – det er farligt og kan potentielt set ødelægge hele din privatøkonomi. 

Den gode investering er en der er foretaget på baggrund af rigeligt data og som ikke bare er noget du føler for. Folk der ligger lunt i den ene procent har investeret i alt muligt forskelligt, men har altid truffet data drevne beslutninger. 

Den gode investering kan også være i et fysisk produkt og ikke bare en idé – det kunne være eksempelvis være designerure ( Se mere her ) der har en høj værdi. En af de smarte ting ved at investere i ure er at de oftest kun stiger i pris, desto flere år du har dem. 

Den dårlige investering 

Er en investering som du foretager udelukkende for at se procentallet vokse. Hvis du ikke har lyst til at investere dig selv i din investering, så bør du slet ikke gøre det. Mange mennesker foretager ekstremt kloge investeringer tidligt i idéfasen og ender med at tjene mange millioner fordi de virkelig har investeret sig selv i projektet. 

Dårlige investeringer er også investeringer hvor du ikke smider alverden – hvilken forskel gør det egentligt i din privatøkonomi hvis din investering stiger 15% men du desværre kun har smidt 1.000 kroner på det til at starte med.