Menu

Hvad er den bedste seng for dig?

15. april 2020 - Ikke-kategoriseret
Hvad er den bedste seng for dig?

At finde den bedste seng er ikke nemt og det er en af de få ting hvor du ikke kan se hvad andre sover i for det drejer sig ofte om vægt og kropstype. 

En af de mest populære senge der findes på det danske marked er en kontinentalseng, som i princippet er bygget op som en boxmadras og en topmadras, men har et ekstra lag i midten. Det gør at sengen er bedre at sove i og mange der har skiftet til en har oplevet at de sover bedre. Samtidig har madrassen op til 5 forskellige komfortzoner der understøtter de områder på kroppen der er mest udsatte i løbet af natten. En kontinentalseng er højere end en almindelig seng hvilke gør den nemmere at komme op i og ud af om morgenen. Det gør den speciel velegnet, hvis du er ældre og har svært ved at bukke dig eller har ondt i rykken.

Husk den rigtige madras

En af de vigtigste områder, der gør en seng til den bedste seng er madrassen. Når du vælger er det vigtigt at du er opmærksom på at den er ens på begge sider og den er vendbar. En madras skal kunne vendes og det skal ske med jævne mellemrum. Derved undgår du at den former sig efter din krop og mister den støtte, den er lavet til at give din krop. 

Husk også som tidligere nævnt, at det er vigtigt at den passer til din krop og vægt. Er i 2 personer der skal bruge sengen, er det vigtigt at i kommer hjem med den madras, der passer den enkelte af jer og ikke kun den ene. 

Hvad koster en god seng?

Brug de penge det koster at få en god seng. Det er pengene værd og hvis beløbet deles ud på alle de år, som sengen bruges er beløbet ikke særligt stort. Det kan en dårlig søvn hurtig blive. En god seng koster omkring 25.000 kr. og holder i 20-25 år. Det er 1000 kr. pr. år. Fordelt på 2 personer koster det jer 500 kr. hver pr. år, at sove godt og vågne op friske og udhvilet og samtidig uden at i har ondt i ryggen. Det er en gennemsnit pris. Det er muligt at finde senge både billigere og dyrere.