Menu

2 gode måder at bruge karantænetiden på

8. april 2020 - Ikke-kategoriseret
2 gode måder at bruge karantænetiden på

Hvis der er en ting de fleste danskere oplever disse dage, så er det at være rastløs. At sidde i karantæne og have forbud mod at ses med de mennesker man plejer er noget der trækker tænder ud – specielt for den mere ekstroverte del af befolkningen, der slet ikke får den stimuli som de plejer. 

Hvis du også er ved at gå ud af dit gode skind over at have set hundredevis af timers netflix og strikket 1.000 sokker (ikke at du kunne strikke før COVID-19 ramte) så er der gode chancer for at du leder efter nye ting du kan kaste din energi over – du finder to måder nedenfor, der også hjælper med at holde kroppen i gang.

Alt udenfor

Selvom der er mange mennesker der er lidt tilbageholdende med at komme udenfor i disse dage, så bør du alligevel trodse dig selv og bevæge dig ud. Det er næsten ligemeget om du så cykler en tur eller går på eventyr i skoven – vi mennesker har brug for frisk luft, sol og motion for ikke at miste besindelsen på længere sigt. 

Hvis du har en hobby der foregår udenfor, så er nu en fantastisk tid at blive bedre til det. Med så mange timers lys udenfor har du rig mulighed for at lægge mange flere timer i det end du normaltvis har kunnet – karantæne behøver ikke at være kedeligt. 

Hvis du skal blive i hjemmet

Der er de af os der er i karantæne og desværre ikke kan- eller må gå udenfor. Til de mennesker handler det om ikke at ende med at ligge i sengen dag ud og dag ind – her kan du med fordel læse alle de bøger du har drømt om at komme igennem, men ikke lige har fået gjort. Derudover kan du købe et hav af Sjove gadgets hjem og brænde mindst en uge der – det handler i høj grad om at stadig blive stimuleret i hjernen, og her kan gadgets virkelig være med til at holde hjernekassen i gang.

Hvis du allerede har gjort de to ovenstående ting kunne du måske begynde at komme ind i en sund træningsrutine i hjemmet – ved at holde kroppen i gang holder du også hjernen i gang. Og hvis du alligevel går hjemme kan du lige så godt bruge tiden fornuftigt – det værste vi mennesker kan gøre ved os selv er at lade os få i fordærv.