Menu

Når Louis Vuitton viser vejen for modeverden

7. april 2020 - Ikke-kategoriseret
Når Louis Vuitton viser vejen for modeverden

Louis Vuitton er et af de mest kendte brands i verden. Deres popularitet har været høj i rigtig mange år men i starten af 00’erne, fik brandet en ny berømmelse blandt yngre mennesker. Louis Vuitton startede med at lave kufferter og større tasker, men i dag laver brandet både sko, ure og smykker og det er bestemt ikke kun de rige og berømte, der går med Louis Vuitton.  Det er et brand der går helt tilbage til midten af 1800 tallet og er en fin historie om en ivrig, ihærdig og kreativ ung mand, som med vilje og ben i næsen skabte et af verdens største mærkevarer. Almindelige mennesker ses også med mærket, de har til gengæld også brugt langt tid på at spare sammen for at have muligheden for at købe noget fra Louis Vuittons kollektioner.

Hvorfor er brandet så kendt 
Brandet Louis Vuitton er meget kendt og et af de mest genkendte mærker i verden på grund af deres karakteristiske MLV monogram/ initialer som pryder de fleste varer. Et brand som Louis Vuitton er gennem årene blevet utroligt stærkt og repræsenterer uden tvivl rigdom. Det er symbol på at man har pengepungen i orden og at man har mulighed for at købe luksus ting. Og har man råd til dyre ting, vil man gerne have at andre mennesker ser det. Det er en del af spillet – et spil for et galleri om at vise, at man har styr på sit liv.

I konkurrence med de største 
Louis Vuitton er et mærke der rangerer blandt de øverste i verden og ligger i konkurrence med andre brands som Gucci, Dior, Yves Saint Laurent, Versace, Chanel og man kunne blive ved og ved. Virksomheden er i dag en del af LVMH Gruppen, som er et konglomerat uden lige, der også tæller champagne, cremer og parfumer. Det kræver sit at kunne opbygge et brand i så mange år.

De unge går også med det
Unge mennesker verden over, der betegnes som ’Rich Kids’ har værelserne fyldt med forskellige Louis Vuitton sager. Men i dag er det ikke kun de aller rigeste, der får lov til at flashe deres dyre ting, i dag er det også ganske almindelige unge mennesker, som har sparet sammen i evigheder for at få lov til at købe en Luis Vuitton taske, pung, kuffert eller lignende. I dag kan man også købe og sælg louis vuitton taske hvis man ikke har råd til at købe nyt hver gang, kan man købe brugt.