Menu

Sådan fandt jeg min næste sommerferie

31. marts 2020 - Ikke-kategoriseret
Sådan fandt jeg min næste sommerferie

Travl hverdag og velfortjent ferie

Jeg har fundet min næste rejse til Sydeuropa i sommerferien og jeg glæder mig helt vildt. Jeg rejser fra Billund lufthavn til lufthavnen på Cypern for at slappe af her i to uger. Jeg glæder mig og jeg skal ikke røre mig ud af fjererne. Efter lange og stressede måneder med en masse udfordringer, kan tiden kun gå for hurtigt, så jeg kan komme på min velfortjente ferie. Her skal jeg absolut lave ingenting, eller næsten ingenting. Jeg skal nyde godt af halvpension med kæmpe morgenmadsbuffet med alt fra scramble eggs til vafler og crepes. Jeg kommer til at blive så tyk, men er simpelthen så ligeglad. Lige inden jeg går til den daglige 3-retters aftenmenu, skal jeg sørge for at spise en masse is, drikke øl og drinks, samt snack alt det jeg har lyst!

Her fandt jeg min ferie

Jeg fortjener en ferie hvor jeg absolut ingenting skal lave, fordi jeg nu har fundet den ferie jeg gerne vil på og fordi jeg har knoklet røven ud af bukserne på mit arbejde. Jeg har ikke kunne magte at ringe til rejsebureauer, lede rundt på nettet efter gode steder og hoteller og har end ikke magtet at rejse til steder jeg har været før, da jeg bare skal koble helt af og ikke sammenligne noget med noget, eller møde nogen jeg kender. Da jeg skulle til at kigge lidt på min ferie, fandt jeg hjemmesiden travelday.dk Jeg skrev mine få kriterier til rejsen og herefter viste siden mig, flere relevante rejsedestinationer som opfyldte mine behov. Jeg havde brug for afslapning, gode strande og gode drinks. Jeg valgte at rejse til Cypern, da jeg ikke har været der før. Siden anbefalede mig dog også rejser til steder som Costa del Sol, Mallorca, Algarve kysten og Albanien.

Derfor rejser jeg ikke til Albanien

Albanien vil jeg virkelig gerne prøve, da her skulle være utrolig kønt og traveldays beskrivelse af landet sælger badebyen Saranda så godt! Denne gang magtede jeg ikke en masse kultur og oplevelser, det fortjener et besøg til Albanien og derfor blev det Cypern. Jeg vil gerne anbefale alle der har en travl hverdag, at bruge travelday, da de kan alt det rejsebureauerne kan, dog behøver du ikke have kontakt med et bureau eller forholde dig til tilbud og stressende rejsekonsulenter som gerne vil sælge din rejse hurtigt

Glæder mig til min drømmeferie

Nu glæder jeg mig bare til, at komme på ferie og ud at rejse. Lige nu kan tiden ikke gå hurtigt nok, til at jeg skal til Cypern med min kæreste og ellers bare hygge mig på stranden, i buffetten og med en drink i hånden. Det bliver nok nærmere med drinks i hånden, men nej hvor jeg glæder mig. Håber alle får en god sommerferie og dejlig rejse når i skal afsted. Prøv at brug travelday, hvis i ikke har fundet noget endnu.