Menu

Sådan kan du forkæle din bedre halvdel

11. marts 2020 - Ikke-kategoriseret
Sådan kan du forkæle din bedre halvdel

Kvinder elsker at blive forkælet, og få opmærksomhed. Her har vi samlet nogle råd til, hvordan du kan gøre lidt ekstra for din bedre halvdel.

Giv hende blomster

Blomster kan være et godt trick, men kan også gå helt galt, hvis du ender med at købe noget, som hun ikke er så begejstret for. Hvis du finder ud af hendes foretrukne type af blomster, eller endda bare hendes yndlingsfarver, og går ud og vælger dem selv, vil der kunne scores mange nemme point Omvendt laver de fleste supermarkeder og kiosker blomster til en tiendedel af prisen for en blomsterbutik, og du kan levere dem selv i et passende romantisk øjeblik. Du kan spare en masse penge bare ved at lytte til hende og finde ud af, hvad hun kan lide. Det behøver heller ikke være til hendes fødselsdag eller en speciel anledning. Kvinder elsker at få overraskelser ud af det blå.

Server mad på sengen

Prøv at gøre noget for at forkæle hende. At servere  morgenmad i sengen, er altid et godt trick. Få ekstra point ved at lægge en blomst, du har plukket i en lille vase på bakken. Enhver kvinde kan lide et måltid tilberedt til hende. Derfor behøver det ikke at begrænse sig til morgenmad på sengen, men enhver kvinde vil nyde at blive forkælet med ethvert måltid, hvor der er kræset for hende. Det kan også være en lækker æske chokolade eller dessert, som I kan nyde i sengen, uden at hun skal løfte en finger.

Tag hende med på picnic

Picnic er en anden sikker vinder. Med denne handler det mere om placering. Vælg et romantisk sted og væk fra alting. Stranden er altid en god ide, hvis der er en i nærheden af dig. Hvis ikke, kan et afsondret område i en offentlig park fungere godt. Prøv evt. at planlægge det efter, at I sammen kan se solnedgangen. Dette er normalt kun godt om foråret eller sommeren. Hvis du har en bil, kan du bare tage hende med på de koldere tider også, men stadig til et naturskønt sted, hvor I sammen kan nyde solnedgangen.

Forkæl hinanden med wellness

Enhver kvinde elsker lidt selvforkælelse og at blive kælet om sig. Derfor kan du for alvor forkæle hende ved at tage hende med på et spaophold, hvor I sammen kan nyde hinanden og de lækre omgivelser. Et spaophold er en oplagt mulighed for at komme helt væk fra hverdagens stress og jag, og slappe helt af med hinanden.