Menu

Guide til den bedste pleje af dit jakkesæt

11. marts 2020 - Ikke-kategoriseret
Guide til den bedste pleje af dit jakkesæt

Hvordan plejer du bedst dit jakkesæt?

Måske er du én af de mange, der er i tvivl om hvordan man bedst plejer og holder sit jakkesæt rent. Du er ikke den eneste og derfor kommer der her en guide til dig, så du ved hvornår det er tid til rens af jakkesæt og hvornår du selv kan klare det.

Du er sikkert afhængig af dit jakkesæt og har brug for at vide, at der altid som minimum hænger et rent sæt i skabet. Tænk hvis du ikke behøver at sende det til rens hver gang, men kan nøjes med at børste det af eller lade det hænge frit, for at det igen ligner en million.

Hvad kan du selv gøre?

Hvis du vil undgå at sende det til rens med det samme, er der her et par gode råd, til hvordan dit jakkesæt kan se nyrenset ud uden at være det.

Hvornår skal du sende det til rens?

Med de mange gode råd, kan du udsætte behovet for rens. Men der kommer selvfølgelig et tidspunkt, hvor det er nødvendigt at få jakkesættet renset. Når du ikke længere selv kan dampe folderne væk, når snavset ikke kan børstes væk eller når lugten og pletterne er tydelige, så er det tid til at få professionel hjælp til at gøre jakkesættet præsentabelt igen.

Generelt er det dog en fordel at rense det så få gange så muligt, da tøjet bliver slidt, før det kan være nødvendigt. Rensningen kan skade fibrene i tøjet.

Hvad er kemisk rens/dry cleaning?

Du skal vælge kemisk rens/dry cleaning til tøj, som du gerne vil bevare og som ikke kan tåle en vaskemaskines hårdere proces. Ved kemisk rens kryber tøjet mindre, og farverne bevares bedre.

Du skal derfor altid vælge dette til dit jakkesæt, som garanteret er din uniform på jobbet hver eneste dag.