Menu

Derfor skal du tage et kviklån

28. februar 2020 - Ikke-kategoriseret
Derfor skal du tage et kviklån

Tanken om at stå uden en vaskemaskine i 3 uger er noget der kan få de fleste af os til at blegne men det er ca. den tid det tager en almindelig bank at gennemgå en låneansøgning. Derfor kan det være en god ide at kigge sig om efter alternativer. Det kan f.eks være at optage et kviklån på mitkviklån.dk. Det er et lån, det tager få minutter at ansøge om og du vil som regel have pengene indenfor få timer og du kan derfor hurtigt få udskiftet din vaskemaskine.

Det skal du bruge

Inden du kan tage et lån, er der få ting du skal have i hånden ud over en computer. Det er dit NemID. Uden et NemID er det ikke muligt at tage et online lån. Du skal bruge det til at underskrive dit lån. Det næste du skal have er en mailadresse. Har du ikke en mailadresse, kan banken ikke sende dig et tilbud. Det næste er at du skal bevise, at du er fyldt 18 år. Bare rolig der er ikke behov for fødselsdagsbilleder og så skal du have en folkeregister adresse i Danmark. 

I nogle tilfælde vil du blive bedt om at dokumentere en indtægt. Det afhænger af, hvor mange penge du har bedt om at låne. Du kan dokumentere det ved at vedlægge dine seneste lønsedler eller din SU. 

Husk at lægge et budget

Inden du låner er det en god ide at starte med at lægge et budget. Det vil give dig et overblik over hvad du har af indtægter og udgifter og fortælle dig, hvad du kan udvære til at betale dit lån af. Jo hurtigere du kan betale, jo billigere vil det blive, men husk at du skal heller ikke have så stramt et budget, at der ikke er råd til andet end udgifter. Det er det de færreste der trives med og det gør dig samtidig sårbar over for andre uforudsete udgifter. 

Hvis du har flere lån er det også en god mulighed for at undersøge, om det kan betale sig at lægge dem sammen og kun betale for et. Det er ofte langt billigere kun at have et stort end flere små lån.

 

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dk, SEO analyse, k-1.dk

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk