Menu

Hvad betyder fetich termet \’dogging\’?

24. februar 2020 - Ikke-kategoriseret
Hvad betyder fetich termet \’dogging\’?

Hvis ikke dogging er et ord du lige mener at have hørt før, så er der også rigtig gode chancer for at du ikke har. Det relativt ukendte term kommer fra England og dækker over det at mødes med andre mennesker (primært fremmed folk som du ikke kender) på forskellige steder ude i naturen (om det er stranden, rastepladsen eller skoven er underordnet) og har sex, noglegange med mange mennesker, noglegange bare to og noglegange tre mennesker hvor den tredje gemmer sig et stykke ude i skoven og kigger med. 

Det der med sex i det fri er ikke et specielt nyt fænomene, det er faktisk måske den første måde vi havde sex med hinanden på. Men det at mødes med tilfældige mennesker udenfor i dagens Danmark og have sex er noget relativt nyt. 

En af grundene, og i min optik en af de rigtig store grunde, er internettet. Internettet har gjort det muligt for mennesker med ellers ingenting til fælles at falde over hinanden på baggrund af nogle meget specifikke interesser online. Det har medført en stigning i feticher i Danmark, da man nu bare kan finde et online forum, hvor man kan møde ligesindet. 

I gamle dage var det jo ikke normalt at spørge rundt i vennegruppen om nogen var bekendt med et sted hvor folk mødtes og havde sex i det fri – det skulle lige have været woodstock, men det var også en anden tid.

Dogging fun 

Dogging fun dækker over det britiske term at have sex i offentligheden mens andre mennesker kigger med, enten med kikkert langt væk, eller helt tæt på. Dette startede med at ske i bittesmå online forummer hvor der ikke var mange mennesker, men hurra for internettet, nu er fænomentet begyndt at sprede sig så langt væk som USA, Australien, Brasilien og gud ved hvor. Der findes næsten ikke det sted i verdenen længere hvor folk der føler for det, kan mødes med andre fremmed og have sex i det fri. 

Dogging – utrolig udbredt

Når et fænomen spreder sig så hurtigt, vækker det også interessen hos medierne, som selvfølgelig laver analyser på det. Her viser det sig at hele 43 procent af briterne indrømmede at de på et eller andet tidspunkt i deres liv havde haft sex udenfor på et offentligt tilgængeligt sted. 

Det gør faktisk dogging til en af de mest normale forbrydelser i hele kongeriget – hvilket burde gøre det lidt mere normalt.