Menu

Forkæl dig selv med wellness i København

28. januar 2020 - Ikke-kategoriseret
Forkæl dig selv med wellness i København

Har du en travl hverdag og har du brug for afstressning af både krop og sind? Forkæl dig selv med en behandling hos God Krop og vælg mellem et utal af forskellige behandlinger som passer til lige dit behov.

Besøg vores wellness klinik hvor der er massere af muligheder for forskellige behandlinger og massage former som alle tilføjer din hverdag en ekstra luksus og velvære. 

 

Vi tilbyder alt fra wellnessmassage til graviditetsmassage, sportsmassage og mere. Hvad end dit behov er, kan vores dygtige massører tilbyde at hjælpe dig og forkæle dig, samtidig med at massagen afstresser både krop og sind.

Har du smerter et sted i kroppen? Om det er spændingssmerter i hovedet eller smerter efter en skade, kan masssage hjælpe på problemet og hjælpe dig og din krop med at få det bedre. Vores massører kan hjælpe med at finde den helt rigtige behandling, så du kan få det bedre i din krop og undvære smerter og spændinger.

Mange har skader og smerter efter lange dage på kontoret og udvikler nemt spændinger i kroppen ved at sidde for meget ned og benytte sig af de samme bevælgelser dagen lang. Ved at vælge en massage kan vores massører hjælpe dig af med disse problemer og smerter og sørge for at du ikke udvikler mere længerevarende problemer.

God Krop tilbyder også firma behandlinger og lider du derfor af smerter udviklet på dit arbejde kan virksomheden kontakte os angående en massageordning.

Trænger du derimod blot til lidt ekstra velvære i kroppen, kan vi vælge vores wellnessmassage eller måske en parmassage hvor i kommer helt ned i gear og slapper af i hele kroppen.

 

God Krop ligger i indre København, ikke langt fra Nørreport station og det er derfor et ideelt sted at stoppe forbi i din hverdag. Du kan nemt tage forbi enten før eller efter arbejde og på denne måde gøre noget godt for dig selv i en ellers travl hverdag.

Mange danskere løber rundt i hverdagen og glemmer at gøre noget godt for sig selv. Ved at vælge en massage og tage den tid til sig selv, får du mere overskud til at gøre alt det andet du gerne vil nå. Afstress både din krop og sind med en massage og få på denne måde mere overskud i din hverdag.

God Krop er en wellness klinik med fokus på velvære og afslapning. I hyggelige omgivelser får du med det samme en ro i kroppen ved at vælge at forkæle dig selv med en behandling.