Menu

Bilpleje, rens & polering af din lækre bil

14. januar 2020 - Økonomi
Bilpleje, rens & polering af din lækre bil

Der er meget få ting der er mere lækkert end at komme ud i sin bil og så spiller alt bare! Bilen er rengjort fra top til tå, der dufter af ny bil og den skinner ved selv den mindste solstråle så langt øjet rækker. Som bilejer er Bilpleje, rens & polering af din bil et vigtigt punkt der skal sørges for for, at fortsat og altid have glæde af sin bil. Der er bare intet mindre fedt end at komme ud i sin bil og så lugter hele bilen af gammel Mc Donalds.

Bilpleje – er der forskel?

Der er utrolig stor forskel på bilpleje og der er samtidig utrolig mange forskellige centre der alle garanterer god pleje af din bil. Man skal dog bare altid huske at der er tale om folk der skal have adgang til din bil og folk som i sidste ende kan risikere at ridse interiør eller bruge en forkert sæbe der potentielt kan misfarve elementer i din bil. Du bør derfor stærkt overveje hvem du får til at stå for din bils pleje.

Hvad foretages der ved bilpleje

Typisk foretages der total rengøring af din bil indvendigt og udvendigt. Det vil sige at alle elementer indenfor i din bil bliver vasket rene og gjort skinnende igen. Der støvsuges på både “gulv” og rund i bilen samt på sæder og under sæder. Der vaskes også motor. Ved at få motoren vasket kan man forebygge eventuelle større samlinger af skidt og snavs og dermed også forebygge motorproblemer.

Rens og polering

Som en del af helt ekstra god fornemmelse i sin bil kan man få udvendig rens og polering af bilen så den står knivskarpt. Det er typisk en del af samlet bilpleje, rens og polering hos de fleste bilpleje-centre, men er med til at give den helt gode fornemmelse af “ny bil”.

Samlede pakker af bilpleje, rens og polering

For at finde de mest kvalificerede centre for Bilpleje, rens & polering kan man med stor fordel Google sig frem eks. Autobutler hvor man kan få 3 tilbud på en komplet pakke af pleje til sin bil, rens og polering hos kvalificerede arbejdere. Det hurtigt og nemt og med stor sandsynlighed finder de altid den bedste pris på pleje af din bil samt rens og polering.