Menu

Lån penge online for begyndere

15. november 2019 - Økonomi
Lån penge online for begyndere

Der er mange aspekter som man skal overveje når man skal optage et lån helt generelt. Er det et kviklån er det ekstra vigtigt at du kender til disse ting! Lån generelt har nogle helt konkrete begreber som beskriver hvor dyrt et lån er. Blandt andet ordet ÅOP er utroligt vigtigt at forstå når man skal til at optage sit første eller et af de første lån. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Det er altså en indikator for hvor dyrt lånet er hvert eneste år i procenter.

Når du låner penge – i sær de lån du kan finde direkte online – så er ÅOP ofte utrolig høj.

Vi har kigget flere lån online igennem og fandt, at der var lån på lånemarkedet i Danmark med en ÅOP på helt op til 728%.

Lån penge online

Lad os sige at du er nybagt forældre og der er pludseligt kommet økonomiske udfordringer i en enkelt måned. Din økonomi er generelt fin, men du skal pludselig akut bruge en ny barnevogn. Så længe din økonomi kan klare det, er det jo dejligt at der findes selskaber som kan hjælpe dig med at optage et lån. Har du dog bare lyst til en ny iphone eller lign. er det utroligt dumt at optage et lån.

Lån uanset hvad er utroligt dyrt og man kan sige, at hvis din økonomi ikke kan klare et lån så skal du ikke optage et! På den anden side – hvis din økonomi kan klare at skulle afdrage på et lån – hvorfor så tage et lån?